"Ukradli" iPhone 5 in ga patentirali

Kitajski proizvajalec mobilnih telefonov GooPhone je na podlagi fotografij iPhone 5, ki so prišle v javnost, naredil telefon in ga patentiral.
Oglej si celoten članek

Po pisanju nekaterih ameriških in kitajskih portalov je kitajski proizvajalec GooPhone že patentiral domnevni videz Applovega prihajajočega mobilnika iPhone 5.

GooPhone namreč v kratkem namerava izdati mobilnik na operacijskem sistemu Android z domnevnim videzom iPhona 5, ki se bo, nepresenetljivo, imenoval GooPhone i5.

Patent naj bi zahtevali na podlagi tega, da so napravo s takšnim videzom uradno predstavili prvi.

Glede na poročanja gre sicer za impresivno napravo, saj naj bi imela Nvidia Tegra 1,4-gigaherčni štirijedrni procesor, gigabajt pomnilnika, kamero z ločljivostjo osem megapikslov, poganjal pa ga bo sistem Android 4.0 ICS s temo Applovega iOS 6. Poleg tega bo telefon imel štiripalčni retina zaslon (iPhone 4S ima 3,5 palčnega) z ločljivostjo 1280 krat 720 pikslov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.