Ukradli kartico in šli po nakupih. Jih prepoznate?

Foto: PU Ljubljana osumljenci tatvina kartice Foto: PU Ljubljana osumljenci tatvina kartice Foto: PU Ljubljana osumljenci tatvina kartice Foto: PU Ljubljana osumljenci tatvina kartice Foto: PU Ljubljana osumljenci tatvina kartice
Trije neznani moški so ukradli bančno kartico in na širšem območju Ljubljane z njo nakupovali.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Medvode so januarja obravnavali tatvino bančne kartice in nakupe z omenjeno kartico na širšem območju Ljubljane. Dejanja so osumljeni trije neznani moški. Eden izmed njih se je s kraja odpeljal z osebnim vozilom znamke BMW 3 karavan, srebrne barve. 

Policija je objavila fotografije vseh treh osumljencev in prej omenjenega vozila. Vse, ki bi lahko podali koristne informacije o osebah na fotografijah, prosijo, da to javijo na Policijsko postajo Medvode (telefonska številka 01/361 94 40), na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:41 23. Marec 2020.

    Seveda jih prepoznamo ! To so stari znanci policije . Pravosodje je zatajilo .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.