Ukradli redovalnice

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: Barbara Milavec) Foto: Žurnal24
Nekdo je ponoči vdrl v zbornico in pisarno ravnatelja Pomorskega in tehniškega izobraževalnega centra v Portorožu. Po naših informacijah naj bi ukradli redovalnice.
Oglej si celoten članek

Neznanci so v šoli vlomili tudi v dva avtomata z napitki. Zanimivo je, da se je to zgodilo ravno pred obveščanjem dijakov o uspehu. Redovalna konferenca je namreč potekala včeraj, dijaki pa naj bi predvidoma dobili obvestila o uspehu danes oziroma v ponedeljek. Informacije smo poskušali preveriti pri ravnatelju šole Marijanu Tončiću, a je trenutno nedosegljiv po telefonu.

V šolo so vlomili sicer že marca lani ter ukradli redovalnice in dnevnike. Neuradno smo še izvedeli, da so neznanci v avtomate z napitki v zadnjem mesecu vlomili že večkrat, prejšnji teden kar dvakrat.

"V tej zvezi lahko potrdimo, da policisti Policijske postaje Piran obravnavajo vlom v prostore šolskega poslopja na območju Portoroža. Neznani storilec je ukradel sedem dnevnikov s pripadajočimi redovalnicami. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljuejo," nam je potrdil Dimitrij Marušič iz Policijske uprave Koper.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.