Ukrajinec za puško ni imel dovoljenja

Foto: PU Murska Sobota
Foto: PU Murska Sobota
51-letnemu državljanu Ukrajine zasegli lovsko puško in naboje ter napisali kazen.
Oglej si celoten članek

Ukrajinca so v soboto policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota ustavili in preverjali na postajališču Dolinsko v bližini Turnišča.

Odkrili so lovsko puško z daljnogledom znamke Saurer in 16 pripadajočih nabojev. "Ker tujec za orožje in strelivo ni posedoval ustreznih listin, so mu puško in strelivo zasegli in ga predlagali v postopek pri prekrškovnemu organu," so zapisali na Policijski upravi Murska Sobota. Izrekli so mu tudi globo v višini 250 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:10 9. November 2011.

    Res da je to " lovska puška " verjetno ukradena Italijanom, vendar mi lahko kdo pove kakšna je razlika med …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.