Ulovil tatu, ki mu je ukradel avto

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
57-letniku so pred njegovimi očmi ukradli avto. Lastnik se je lotil zasledovanja in tatu prekrižal načrte.
Oglej si celoten članek

Policiste Policijske uprave Koper je včeraj nekaj pred 12. uro 57-letni domačin obvestil, da mu je nekdo izpred gostilne v Vanganelu pravkar ukradel avto. Prijavitelj se je vozil za njim in policistom sporočal, da se vozi proti Škofijam. Ustavili so ga nekaj minut zatem na koncu predora Dekani.

Voznik je bil 34-letni moški, ki začasno prebiva v Boninih. Policisti so ga pridržali, vozilo pa so mu zasegli in ga vrnili lastniku. Odklonil je hitri pregled za droge in strokovni pregled. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje. Sledili bodo obdolžilni predlog zaradi odklona strokovnega pregleda, odvzem vozniškega dovoljenja in kazenska ovadba zaradi tatvine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:40 14. November 2013.

    Sej vsi pravjo da je blo bolš v stari Jugi, tko da kaj vam manjka da se spet naučite cirilico, …

  • 11:02 14. November 2013.

    To je samo promocija, da se navadimo na cirilico. Slo so nam itak zje**li do konca

  • 11:00 14. November 2013.

    Ti si tut en.. ni srbski, ampak je ruski policijski avto..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.