Umikajo tahin kremo

Foto: Alnatura
Foto: Alnatura
Podjetje Alnatura zaradi sledov salmonele s trga umika tahin kremo
Oglej si celoten članek

Podjetje Alnatura se je odločilo za odpoklic tahin kreme v 250-gramskih kozarčkih z rokom uporabnosti do 9. maja 2016 in EAN kodo 4104420133501. Pri rednem inšpekcijskem pregledu so našli sledi salmonele, ki lahko povzroči različne oblike črevesnih bolezni, so sporočili iz podjetja dm drogerie markt, ki izdelek prodaja v svojih trgovinah.

V podjetju dm drogerie markt so pojasnili, da odpoklic velja izključno za izdelek z rokom uporabnosti do 9. maja 2016. Rok uporabnosti je odtisnjen na robu pokrovčka.

Stranke, ki imajo omenjeni izdelek, prosijo, naj ga vrnejo v katerokoli prodajalno dm, kjer bodo dobili nadomesten izdelek ali pa v celoti povrnjeno kupnino. To bodo dobili tudi brez računa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.