Umikali vozilu in se zaleteli

Foto: 3Dim Seat policija
Policisti prosijo za pomoč morebitne očividce ...
Oglej si celoten članek

V soboto zjutraj malce pred osmo uro se je na Dupleški cesti v Dogošah pripetila prometna nesreča, v kateri sta bila udeleženi voznica osebnega avtomobila Fiat Bravo črne barve in voznica srebrnega osebnega avtomobila znamke Kia Rio.

"Preden se je zgodila prometna nesreča, je neznano vozilo neznane znamke, manjšega tipa, neznanih registrskih oznak, črne barve, peljalo iz smeri Dogoš v smeri Dupleka in zapeljalo v levo na nasprotni vozni pas," pojasnjujejo na Policijski upravi Maribor.

Voznici v osebnih vozilih sta se vozniku umaknili in ob tem trčili. V nesreči sta se po informacijah policistov lažje poškodovali. 

"Zaradi razjasnitve okoliščin nastanka prometne nesreče naprošamo morebitne očividce prometne nesreče, da pokličejo na telefonsko številko 113," prosijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:48 5. November 2017.

    Nekje je pisalo o nekakšnih preventivnih akcijah ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.