Umirajo zaradi zanemarjanja

Foto: Žurnal24 null
Veliko Britanijo pretresajo primeri zanemarjanja otrok, med katerimi je vse več smrtnih žrtev.
Oglej si celoten članek

Policisti so v mestu Bristol aretirali 40-letno žensko, potem ko se je v bazenu utopil dveletni Daniel Rees-Smith. Ženska naj bi bila dečkova babica, dveletnika pa so našli mrtvega v bazenu v njeni hiši. Kljub naporom reševalcem, ki so na kraj dogodka prispeli sedem minut po prejetem klicu, dečku ni bilo pomoči. Policija je sporočila, da je bil deček v varstvu pri sorodnikih, medtem ko sta se njegova starša, 19-letna Charlotte Rees-Smith in Andrew Marshall, zabavala v nekem pubu. Dečkovi babici grozi do deset let zapora, če jo obsodijo zaradi zanemarjanja otroka.  

Dečkova starša sta na Facebooku odprla skupino v spomin umrlemu sinu. "Vsi te bomo pogrešali, mali mož. Bodi priden, kjerkoli si. Vidimo se kmalu. Z ljubeznijo, mami in oči," sta zapisala žalujoča starša.

Otroka pustila pred vrati puba

Mestece Etwall pa je pretresla novica, da je mati svojega novorojenega sina pustila pred vrati nekega puba. Zaposleni so dečka našli v torbi, policija pa ga je odpeljala v bolnišnico. Deček, ki so ga poimenovali Jack, dobro okreva. Policija poziva mater, naj se oglasi v bolnišnici, saj so zelo zaskrbljeni za njeno zdravje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.