Umor in poskus umora, storilec na begu

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Danes dopoldan je v Gorišnici prišlo do umora in poskusa umora. Policija išče 41-letnega osumljenca.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, so bili danes okoli 11.30 obveščeni, da naj bi v Gorišnici prišlo do umora.

Na kraj so odšli policisti in kriminalisti, ki so ugotovili, da naj bi 41-letni moški v dopoldanskem času v stanovanjski hiši v Gorišnici zadušil 48-letnega moškega in poskušal umoriti tudi 24-letno žensko.

Osumljeni je nato pobegnil neznano kam. Policisti in kriminalisti opravljajo ogled kraja kaznivega dejanja, zbirajo obvestila in intenzivno iščejo osumljenca.

Krivo ljubosumje

Kot poroča portal vecer.com je do umora in poskusa umora prišlo zaradi ljubosumja. 41-letnik naj bi svojo 24-letno partnerko zalotil v intimnem razmerju z 48-letnim sosedom. Prišlo je do prepira in nato do napada. Partnerka, s katero imata otroka, ki ga v času dejanja ni bilo doma, pa se je uspela rešiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 01:49 2. Januar 2012.

    No, ravno tega mu je bilo treba, da je človeka spravil s sveta zaradi seksa? Vsem je uničil življenje, pa …

  • 23:10 1. Januar 2012.

    niti ne...če veš za kaj gre..

  • 22:32 1. Januar 2012.

    Žalostna zgodba.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.