Umor naj bi zakrivil upokojeni policist

Foto: Fotosmedia
Foto: Fotosmedia
Mariborski kriminalisti naj bi odkrili odgovornega za umor 59-letnega moškega s Ptuja.
Oglej si celoten članek

59-letnega lastnika gostinskega lokala so 6. decembra zjutraj našli ustreljenega v lokalu na Ptuju. Policija je bila v prvih dneh po zločinu skopa z izjavami.

Kot poroča spletni Večer, naj bi kriminalisti v soboto pred preiskovalnega sodnika privedli 51-letnega moškega, ki naj bi bil utemeljeno osumljen umora. Šlo naj bi za nekdanjega policista. Preiskovalni sodnik naj bi zanj odredil pripor.

So pa z mariborske policijske uprave danes sporočili, da bodo jutri predstavili potek preiskave umora na Ptuju. O čem točno bo tekla beseda, niso razkrili, so pa še zapisali, da še vedno poteka intenzivna preiskava kaznivega dejanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.