Umor pred očmi otrok

Foto: Žurnal24 Tragedija se je zgodila zjutraj, okrog pol osmih.
Na Hrvaškem v Ozlju se je zgodila družinska tragedija. Moški je ubil svojo nekdanjo partnerico in njeno hčerko pred očmi otrok.
Oglej si celoten članek

Dvainpetdesetletnik je sredi mesta, 20 metrov od policijske postaje, ustrelil svojo nekdanjo partnerico, 60-letno žensko, in njeno hčerko, ki je bila stara 30 let. V avtu, parkiranem v bližini, so bili tudi njeni trije otroci, stari od pet do devet let.

Mlajša ženska je umrla na kraju nesreče, starejša pa na poti v bolnišnico.

Policija je storilca že prijela, vzrok za krvavi obračun pa naj bi bilo ljubosumje. Šestdesetletnica je namreč zapustila 52-letnika in se preselila k hčerki. V soboto naj bi policiji prijavila, da jo nekdanji partner nadleguje, kar se je dogajalo pogosto. Moški je bil tudi sicer večkrat v priporu zaradi nasilnega vedenja in kršenja javnega reda in miru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.