Umoril jo je zaradi ljubosumja

25-letnik ubil štiri leta starejše dekle zaradi ljubosumja.
Oglej si celoten članek

V sredo pozno popoldan je 25-letnik v stanovanjski hiši v Mariboru z nožem večkrat zabodel 29-letno žensko.

Po dejanju je pobegnil, policisti pa so ga prijeli in pridržali dobre tri ure kasneje na območju Tabora v Mariboru, so danes sporočili s Policijske uprave Maribor. Ugotovili so, da sta pred tragičnim dogodkom moški in ženska skupaj živela v stanovanjski hiši.

"Kritičnega dne je ovadeni z nožem žrtvi povzročil več vbodnih ran in vreznin, zaradi česar je žrtev na kraju umrla. Motiv za dejanje je bilo ljubosumje ovadenega," so sporočili. Ovadili so ga zaradi umora, danes pa so ga tudi odpeljali pred preiskovalnega sodnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.