Umrl 59-letni motorist

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Pri Litiji se je smrtno ponesrečil motorist.
Oglej si celoten članek

Okoli 14.25 se je pri Litiji zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dva motorista. 59-letni motorist je vozil po regionalni cesti iz smeri Cerovice proti Šmartnem pri Litiji. Za njim je vozil 63-letni voznik motorja.

Ko sta pripeljala iz desnega v ostri levi ovinek in nato v ravnino, je 59-letni motorist izgubil oblast nad motorjem. Pričelo ga je zanašati po vozišču, zaradi česar je trčil desno v varovalno ograjo ob cesti, z motorjem padel po vozišču ter obležal na vozišču. 63-letni motorist, ki je vozil za njim, se je umikal v levo, vendar je kljub temu trčil v motorno kolo 59-letnika in padel po tleh. 

59-letni voznik motorja je umrl na kraju nesreče, 63-letni voznik motorja pa ni bil huje poškodovan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:30 29. Marec 2016.

    nočejo sprejeti dejstva, da Slovenske ceste niso varne niti za avtomobile, kaj šele za motorje...ob vseh luknjah, vdolbinah, gladki površini, …

  • 09:24 29. Marec 2016.

    Slovenske ceste so smrtni poligon za voznike ! Motoristi so skupina, ki lahko vpliva na oblastneže in jih prisilijo za …

  • 20:06 28. Marec 2016.

    Žal jima tudi blagoslov maloprej ni pomagal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.