Umrl je Boris Ljubič

Foto: EPA
Foto: EPA
Zjutraj je v 68. letu starosti umrl dolgoletni radijski športni poročevalec Boris Ljubič.
Oglej si celoten članek

Boris Ljubič je na radiu od leta 1972 poročal predvsem s tekmovanj v alpskem smučanju, kolesarstvu, gimnastiki in atletiki. V dolgoletni karieri je poročal s 14 olimpijskih iger, tako poletnih kot zimskih.

Za svoje reportersko delo je prejel priznanje Mednarodne smučarske zveze, zlati mikrofon Mirka Strehovca ter posebna priznanja nacionalnih športnih zvez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:08 10. Julij 2016.

    verjamemo da bomo živeli 100 let<br /><br />kdo verjame? Vegetarijanci? Jaz že ne. Samo redkim bo dano.

  • Se mi zdi da vsi potiho verjamemo da bomo živeli 100 let...Ampak dejstvo je da te smrt doleti nepripravljenega. Zato …

  • 17:11 10. Julij 2016.

    Počivaj v Miru Boris

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.