Umrl je dolgoletni novinar in urednik RTV Slovenija

Foto: Anže Petkovšek RTV Slovenija
Foto: Anže Petkovšek RTV Slovenija
Umrl je dolgoletni novinar in urednik RTV Slovenija Otmar Pečko.
Oglej si celoten članek

Otmar Pečko je bil dolga leta urednik oddaje Tednik. Pred tem je bil tudi urednik notranjepolitične redakcije, poroča spletni portal MMC.

"Gledalci se ga še danes spominjajo kot enega prvih novinarjev RTV Slovenija, ki je poročal med osamosvojitveno vojno.Otmar Pečko je eden najzaslužnejših urednikov, ki so po letu 1991 načrtovali razvoj TV Slovenija. Bil je mentor številnim novinarjem," so še zapisali. 

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:23 16. Marec 2024.

    Najprej se moramo počakati na tvit velikega vodje : "Kaj meni Janša glede smrti novinarja" ? (asociacija na Bojana Veselinoviča …

  • 15:16 15. Marec 2024.

    On verjetno ni dobil takšne odpravnine kot jo je lapa Vida P.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.