Umrl je nekdanji poslanec in dolgoletni župan Podčetrtka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bil je poslanec SLS v letih 2007 in 2008.
Oglej si celoten članek

Umrl je Marjan Drofenik, nekdanji župan Podčetrtka in poslanec SLS v letih 2007 in 2008, poročata portal kozjansko.info in Slovenske novice. Star je bil 73 let.

Univerzitetni diplomiran inženir strojništva se je najprej zaposlil v Tamu, nato v Železarni Štore, leta 1990 pa je prvič nastopil funkcijo poklicnega podpredsednika Izvršnega sveta občine Šmarje pri Jelšah. V Podčetrtku je bil nato trikrat zapored izvoljen za župana. V poslanskih klopeh je nadomeščal Franca Kanglerja, ko je bil ta izvoljen za župana Maribora.

Upokojil se je leta 2008.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:52 15. Junij 2021.

    Se je morda pred kratkim cepil? Kot vedno manjka ta pomemben podatek.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.