Umrl med košnjo trave

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na Bledu je med košnjo trave umrl 54-letni moški. Pri košnji je pretrgal električni kabel in nato zanj prijel na pretrganem delu, zaradi česar ga je stresla elektrika.
Oglej si celoten članek

Moški je travo kosil z električno kosilnico in pri tem prevozil električni kabel ter ga pretrgal. Ko je nameraval ugotoviti, kje je do pretrganja prišlo, je električni kabel prijel ravno na pretrganem delu. Ker je bil električni kabel še vedno pod napetostjo, je prišlo do preboja električne energije in posledično s tem do električnega udara.

Moški je dobil opekline, posledično pa mu je odpovedalo srce. Ker je bil pri košnji bos, je bil udar še toliko močnejši. Tujo krivdo je policija izključila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.