Umrl na kraju nesreče

Foto: Žurnal24
Slovenske ceste so spet zahtevale krvni davek. Blizu Jurovcev je umrl 45-letni voznik avtomobila, ki je trčil v tovornjak.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila okoli devete ure na cesti Ptuj–Gruškovje v bližini naselja Jurovci, ko je voznik osebnega vozila s stranske ceste zapeljal na glavno v trenutku, ko je mimo pripeljal tovornjak in bočno trčil vanj. Trčenje je bilo tako silovito, da je avtomobil, v katerem sta bila dva človeka, odbilo na nasprotno vozišče, kjer je vanj trčil še voznik osebnega vozila.

Voznik prvega avtomobila, gre za 45-letnika iz okolice, je umrl na kraju nesreče, sopotnica pa je bila huje poškodovana. Ranjen je bil tudi drugi voznik avtomobila. Iz ukleščene pločevine so jih rešili gasilci, poškodovanca pa so z reševalnim vozilom prepeljali v ptujsko bolnišnico.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.