Umrl pešec

Foto: Andraž Sodja
Foto: Andraž Sodja
Zjutraj se je na cesti Jesenice–Koroška Bela zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl pešec.
Oglej si celoten članek

Danes okoli 6.40 se je na cesti Jesenice–Koroška Bela zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 84-letni pešec.

Policisti so ugotovili, da je pešec tik pred bencinskim servisom pred naseljem Koroška Bela prečkal cesto ravno v trenutku, ko je po cesti iz smeri Jesenic pripeljal 34-letni voznik osebnega avtomobila. 84-letnik je umrl na kraju nesreče.

Policisti zaradi razjasnitve vseh okoliščin nesreče morebitne priče pozivajo, naj jim posredujejo informacije o nesreči na številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:27 24. Oktober 2011.

    Zakaj ne napišete znamko avtomobila???<br />Ko pa bo pešca povozil BMW pa bo to na vlko pisalo v naslovu!

  • 17:22 24. Oktober 2011.

    zgleda da je en izobrazbo na stavh dobu ?

  • 13:09 24. Oktober 2011.

    A vi novinarji niste meli v šoli geografije??Kje ste pa dobil sliko,ki je posneta na Koroški Beli,napisal ste pa,da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.