Umrl traktorist

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Izogibanje osebnemu avtomobilu je bilo usodno za 59-letnega voznika traktorja iz Dovjega. Njegova sopotnica se je le poškodovala.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je zgodila danes zjutraj nekaj pred deveto uro na makadamski cesti na relaciji Dovje–Rožca v bližini Erjavčevega rovta.

Devetinpetdesetletni voznik traktorja je zapeljal na desno, ker je hotel osebnemu vozilo omogočiti, da bi zapeljal mimo. Pri tem je traktorist zapeljal na rob ceste, ki se je zaradi teže udrl. Traktor se je prevrnil in pod seboj pokopal voznika, ki je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče.

Na prikolici traktorja je sedela 58-letna ženska, ki se je prav tako poškodovala in se zdravi v bolnišnici na Jesenicah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.