Umrl tudi sopotnik

Foto: PU Novo mesto Prometna nesreča v Sevnici Foto: PU Novo mesto Prometna nesreča v Sevnici Foto: PU Novo mesto Prometna nesreča v Sevnici Foto: PU Novo mesto Prometna nesreča v Sevnici
Po hudi prometni nesreči, ki se je v nedeljo zgodila med Sevnico in Planino, je danes popoldan umrl tudi 32-letni sopotnik.
Oglej si celoten članek

Nedeljska nesreča se je zgodila malo po 22. uri. 40-letni voznik je poškodbam podlegel na kraju, s PU Novo mesto pa so sporočili, da je danes popoldan za posledicami nesreče umrl tudi 32-letni sopotnik, ki je sedel na prednjem desnem sedežu. V nesreči je bil hudo poškodovan še 51-letni potnik, 20-letni pa lažje – v času nesreče nihče od njih ni bil pripet z varnostnim pasom.

Do nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v betonsko ograjo. Po trčenju se je vozilo prevrnilo in na strehi obstalo na cesti. Kasneje je v prevrnjen avtomobil trčil še voznik osebnega avtomobila, ki je pripeljal iz smeri Sevnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:18 19. November 2013.

    Zadnjih 20 let sem se v avtu nepripet z varnostnim pasom, peljal v skupnem seštevku zagotovo manj kot 1 km. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.