Umrl v čelnem trčenju

Foto: Žurnal24 V hudi prometni nesreči je umrl 66-letni slovenski državljan iz Maribora.
V hudi prometni nesreči, ki se je zgodila okoli desete ure dopoldan na istrskem ipsilonu med počivališčem Bale in razcepom Kanfanar, je umrl 66-letni slovenski državljan iz Maribora.
Oglej si celoten članek

Prišlo je do čelnega trčenja avtomobila slovenskih registrskih tablic in avtomobila audi A4, ki je imel italijanske oznake. Nesrečo je po zadnjih podatkih tamkajšnje policije zakrivil slovenski voznik, ki je zaradi neznanega razloga zapeljal na nasprotni vozni pas.

66-letni voznik iz Slovenije je umrl na kraju nesreče, medtem ko je bila njegova 65-letna sopotnica težko ranjena prepeljana v puljsko bolnišnico. V audiju sta bila voznik in dve sopotnici. Vsi so jo odnesli z lažjimi poškodbami.

Zaradi prometne nesreče je bil do druge ure popoldan zaprt del avtoceste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.