Umrl v goreči hiši

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V požaru v stanovanjski hiši, ki je zjutraj izbruhnil v Selah na Krasu, je življenje izgubila ena oseba.
Oglej si celoten članek

Gasilci so bili o požaru s strani sosedov obveščeni nekaj pred 9. uro dopoldan. Kot je zapisano na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje, so ob prihodu ugotovili, da je zagorel kavč v dnevnem prostoru hiše. Tam so našli tudi osebo, ki pa ji niso več mogli pomagati. Neuradno naj bi šlo za 89-letnika, ki je v hiši živel sam.

Gasilci so požar pogasili, policisti pa še ugotavljajo vzrok zanj.

V zvezi z obravnavanim primerom sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. S strani zdravnika je bila odrejena sanitarna obdukcija, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti omenjenega moškega. Po prvih ugotovitvah novogoriških kriminalistov je tuja krivda izključena. Preiskava okoliščin požara in najdbe trupla s strani policije še vedno poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:14 6. Januar 2013.

    Gasilni aparati,gasilne odeje, alarmi monoksida ter druge pripomočke za varnost svojega doma,najdete na spletni strani VARNOST-DOMA.EU

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.