Huda nesreča vzela življenje domačina

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Voznik se ni ustavil pri znaku stop, kar se je tragično končalo.
Oglej si celoten članek

Okoli 12.30 ure se je v Šentjurju zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega in voznik tovornega vozila.

"Po prvih podatkih voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri centra Šentjurja in se vključeval na glavno cesto, ni ustavil pri znaku stop in je zavil v levo na glavno cesto, pri čemer je vanj trčil voznik tovornega vozila, ki je pravilno pripeljal iz smeri Šmarja pri Jelšah," je pojasnila Milena Tribulin s PU Celje.

V trčenju se je 69-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Policijske postaje Šentjur, tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo dvaindvajset ljudi, lani v enakem obdobju enajst.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.