Umrl za posledicami poškodb

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: Žurnal24)
Moški, katerega je v bližini železniške postaje Trbovlje zadel potniški vlak, je ponoči umrl. Policisti še vedno ugotavljajo njegovo identiteto.
Oglej si celoten članek

Potniški vlak, ki je vozil iz smeri Zagorja proti Trbovljam, je okoli 18. ure v bližini železniške postaje Zagorje zadel moškega, ki so ga hudo poškodovanega odpeljali v Splošno bolnišnico Trbovlje.

"V času dogodka je bil moški še živ, ponoči pa je v bolnišnici umrl za posledicami poškodb," je za zurnal24.si povedal Sebastjan Juhant, tiskovni predstavnik Policijske uprave Ljubljana.  

Policisti še vedno ne vedo, kdo je moški, zato še ugotavljajo njegovo identiteto in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o nesreči. O zbranih obvestilih bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.