Umrl zagozden pod tovornjak

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V prometni nesreči je umrl 51-letni voznik osebnega avtomobila. Cesta Arja vas-Velenje v Pirešici je bila več ur zaprta.
Oglej si celoten članek

Na cesti Arja vas-Velenje se je nekaj po osmi uri zjutraj zgodila prometna nesreča. Kot so sporočili s PU Celje, je voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Velenja. V Veliki Pirešici je sunkovito zavil v levo in trčil v tovorno vozilo s priklopnikom, na katerem je bil naložen delovni stroj. Osebno vozilo se je zagozdilo pod tovornega, so sporočili s policije.

51- letni voznik osebnega avtomobila, doma iz Žalca, je na kraju nesreče umrl.

Zaradi zahtevnejšega odstranjevanja posledic nesreče je bila cesta zaprta več ur.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:23 7. Marec 2013.

    Poznal sem tega človeka. Tole sploh ni bila nesreča pač pa je tip naredil samomor..<br /><br />Že prej kot hišnik …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.