Umrla 70-letnica, ki jo je zabodel sin

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
V mariborskem kliničnem centru je danes umrla v družinski tragediji ranjena 70-letna ženska.
Oglej si celoten članek

V mariborskem kliničnem centru je danes podlegla poškodbam 70-letna ženska, ki je bila žrtev poskusa umora v družinski tragediji 18. avgusta v kraju Ihova v občini Benedikt, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Moški srednjih let je omenjenega dne večkrat zabodel dve osebi, svojo 70-letno mater in 50-letnega polbrata.

Storilčev polbrat je kmalu po dogodku umrl. Rane je utrpel tudi storilec. Mariborski kriminalisti so 45-letnega osumljenca 22. avgusta privedli k dežurni preiskovalni sodnici mariborskega okrožnega sodišča, ki je zanj odredila sodno pridržanje.

Kriminalisti so osumljenca privedli k preiskovalni sodnici potem, ko je bilo njegovo zdravljenje v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor zaključeno. Osumljenec se je po tragičnem dogodku zdravil tudi na oddelku za psihiatrijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.