Umrla deveti dan po prometni nesreči

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
V torek je v ljubljanskem kliničnem centru zaradi poškodb deveti dan po prometni nesreči umrla 45-letna ženska iz Tolmina. Slednja je bila sopotnica v vozilu, ki ga je vozil njen mož in ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v brežino.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila 18. septembra na Dolgi njivi na odseku ceste Solkan–Plave. 58-letni voznik avtomobila je takrat na tem odseku v levem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti najprej zapeljal na desno stran, kjer je zapeljal v brežino, od tam pa je avtomobil obrnilo in pristal je na strehi na cesti.

V prometni nesreči se je voznik avtomobila lažje telesno poškodoval, 45-letna voznikova žena, ki je bila sopotnica v avtomobilu, pa je utrpela hude telesne poškodbe in bila najprej odpeljana v šempetrsko bolnišnico, kasneje pa v klinični center v Ljubljano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.