Umrla dva motorista

Foto: Žurnal24
V prometni nesreči pri Vodicah pri Ljubljani sta umrla dva motorista.
Oglej si celoten članek

"Po prvih zbranih obvestilih je znano, da sta v prometni nesreči udeležena dva motorista z motornimi kolesi znamke BMW 1000 in Yamaha R1 in voznica osebnega avta ford focus," nam je sporočil tiskovni predstavnik Policijske uprave Ljubljana Vinko Stojnšek.

Foto: Žurnal24

Motorista sta na kraju nesreče umrla, prizorišče nesreče pa si bosta ogledali tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka.

Nesreča se je zgodila okrog 16. ure na cesti Skaručna–Vojsko pri odcepu za Polje. Cesta je bila skoraj štiri ure popolnoma zaprta.

Foto: Žurnal24

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.