Umrla je Irena Praček

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Umrla je dolgoletna direktorica agencije za energijo Irena Praček.
Oglej si celoten članek

V 49. letu je včeraj umrla dolgoletna direktorica Agencije za energijo Irena Praček.

Svet nacionalnega energetskega regulatorja se bo jutri sestal na izredni seji in imenoval vršilca dolžnosti direktorja agencije, so sporočili z agencije.

"Ožje vodstvo agencije skupaj s svetom agencije izvaja vse potrebne postopke, da bo slovenski energetski regulator tudi v prihodnje brez zastoja v celoti izpolnjeval svoje naloge," so poudarili.

Pračkova, ki je funkcijo direktorice agencije opravljala od leta 2004, je poslovno pot začela v podjetju Elektrogospodarstvo Slovenije - Razvoj in inženiring v Mariboru. Na agenciji je bila zaposlena od začetka njenega delovanja leta 2001, že pred tem pa je bila dejavna pri pripravah na ustanovitev agencije.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.