Umrla mama Boruta Pahorja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Umrla je po dolgi bolezni.
Oglej si celoten članek

V 83. letu starosti je umrla mama predsednika države Boruta Pahorja, Iva Pahor Martelanc. Novico so potrdili tudi v uradu predsednika. Po poročanju Siola je umrla po daljši bolezni, predsednik države pa je tragično novico potrdil tudi na družbenem omrežju. 

Pred mesecem dni, ko je Iva Pahor Martelanc praznovala rojstni dan, ji je posebni zapis naklonil tudi predsednik Pahor."Danes ima mamica rojstni dan. Za darilo se je po nekaj mesecih vrnila iz bolnišnic. Borka in pol. Nekoč mi je zdravnik rekel, da naj bom 'pripravljen na vse'. Trudil sem se biti pogumen in sem mu odvrnil, 'da to žensko poznam že vse življenje in da naj bo na vse pripravljen tudi on'. Marsikaj pravijo o naših zdravnikih. A delajo tudi čudeže življenja. Hvala."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.