Umrla peška: Padla in z glavo udarila v avto

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V petek popoldne se je zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 68-letna peška.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila nekaj pred pol tretjo uro popoldne na cesti Črnomelj – Vinica, v kraju Mali Nerajec. 

Ko je hotela 68-letna peška iz Ljubljane nenadoma prečkati vozišče, se je pri tem spotaknila, padla in z glavo udarila v osebni avtomobil, ki je peljal pravilno po desni strani v smeri vožnje proti Vinici. Voznik se je peški, ki je nenadoma pritekla na cesto iz njegove desne strani, neuspešno poskušal izogniti. Voznik je zadel peško, ki je padla po vozišču. Zaradi hudih poškodb je 68-letna ženska umrla na kraju nesreče. 

Test na prisotnost alkohola v izdihanem zraku pri 55-letnem vozniku je bil negativen, so pa zanj odredili strokovni pregled. Preiskovalna sodnica je za pokojno peško odredila obdukcijo.

Zaradi prometne nesreče je bila cesta zaprta oziroma je bil promet urejen izmenično do 17.50 ure.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.