Umrla voznica, huje poškodovan otrok

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
V trčenju tovornjaka in osebnega vozila je umrla ena oseba.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila okoli 11.20 pri kraju Zdenska vas.

Po do zdaj zbranih obvestilih je 37-letna voznica osebnega vozila vozila po regionalni cesti iz smeri Vidma proti Zdenski vasi ter domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo v levem ovinku izgubila oblast nad vozilom. Vozilo je zanašalo po vozišču, pri čemer je zdrselo na nasprotno smerno vozišče, kjer je z desno stranjo trčilo v sprednjo stran tovornega vozila, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 44-letni voznik.

37-letna voznica je v nesreči utrpela tako hude poškodbe, da je na kraju dogodka umrla. V nesreči se je hudo poškodovala tudi sedemletna potnica v osebnem vozilu, ki je sedela zadaj na sredini v otroškem sedežu. Sedemletnico so z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center.

V nesreči je nastalo po nestrokovni oceni za okoli 10.000 evrov materialne škode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.