Uničevali parkirane avtomobile

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mariborski policisti so v sredo zvečer dobili anonimni klic, da neznanci na parkirišču pod Koroškim mostom razbijajo in uničujejo osebne avtomobile.
Oglej si celoten članek

Policisti so na omenjenem parkirišču ugotovili, da je pet mladeničev skakalo po avtomobilih, s čimer so povzročili vdrtine na pokrovih motorjev in strehah parkiranih avtomobilov. Lomili so tudi ogledala in brisalce, razbijali stekla, eno izmed vozil pa so potisnili na vozišče Koroške ceste.

Policisti so na mestu prijeli 18-letnega osumljenca, dva sta pobegnila, vendar so ju policisti naknadno izsledili. Trojica objestnežev, zoper katere bodo policisti podali kazensko ovadbo, je povzročila za okrog 4 tisočake premoženjske škode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:55 27. September 2014.

    Potrebno je uvesti tudi prisilno delo za kriminalce, tudi politične barabe.

  • 19:53 27. September 2014.

    Tudi sedaj bi moralipeti pendreki!

  • 06:49 27. September 2014.

    bodo starši plačali, pa še odvetnike najeli

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.