Upniki znova maja

Foto: Žurnal24 Zdenko Podlesnik je v sredo postal predsednik upniškega odbora Zvon ena holdinga
Cerkveni Zvon. Za zdaj ne nasprotujejo prisilni poravnavi.
Oglej si celoten članek

Maribor. Zdenko Podlesnik, bivši prokurist Mure, je bil v sredo izvoljen za predsednika upniškega odbora v prisilni poravnavi cerkvenega Zvon ena holdinga. Tokrat je funkcijo prevzel kot direktor borznoposredniške hiše CBH. “Ne dajem izjav,” je bil redkobeseden.

Je pa prisilna upraviteljica Mojca Breznik sporočila, da je na prvem sestanku upnikov uprava družbe predstavila predlog načrta finančnega prestrukturiranja in jim razdelila poročilo uprave o načrtu finančnega prestrukturiranja.

Dodala je, da so navzoči izrazili večja pričakovanja poplačila terjatev od predstavljenih. Spomnimo, Zvon ena in Zvon dva sta predlagala 15- oziroma 16-odstotno poplačilo terjatev. Upniški odbor se bo znova sestal maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.