Upokojenec v domu hranil pištolo

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
79-letni prebivalec koprskega doma upokojencev je v svoji omari hranil pištolo. Na pomoč so morali poklicati policijo.
Oglej si celoten članek

Uslužbenci doma so 29. 4. obvestili policijo, da ima njihov oskrbovanec v omari pištolo. Policiste so prosili za pomoč, saj zdravstveno stanje 79-letnega lastnika orožja še zdaleč ni bilo več tako, da bi orožje lahko imel v nezaklenjeni omari.

Policisti so ob pregledu sobe začasno zasegli pištolo znamke Crvena zastava, za katero je imel oskrbovanec potrebna dovoljenja. Sorodniki lastnika orožja so kasneje policistom izročili še revolver Arminius in lovsko puško Češka zbrojevka, ki ju je imel občan na naslovu stalnega prebivališča in za katera je prav tako imel dovoljenja.

Postopek preverjanja oskrbovančevega stanja za nadaljnjo posest orožja pa je bil prekinjen, saj je 79-letnik med prvomajskimi prazniki umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.