Upokojenka s sekiro nad psa

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hrvaška je šokirana nad primerom napada na psa, ki ga je storila 70-letna upokojenka.
Oglej si celoten članek

Upokojenka je psa skušala ubiti s sekiro; z njo je žival udarila po glavi. Njeno početje je opazil sosed, ki ji je namero preprečil, medtem pa je pes pobegnil.

Do napada upokojenke na psa je prišlo v mestu Celine; psa so predali pasjemu zavetišču v Čakovcu. Imel je hudo poškodbo glave, skozi odprto rano so se mu videli možgani, pišejo hrvaški portali. Psa so oskrbeli in že okreva, z njim so odšli tudi že na sprehod.

"Za dogodek smo izvedeli iz medijev in ne glede na to, da nismo prejeli nobene uradne prijave, bomo opravili preiskavo. V kolikor bomo zaznali elemente kaznivega dejanja, bomo sprožili kazenski postopek in o tem obvestili tudi državno tožilstvo," je pri tem sporočil tiskovni predstavnik medjimurske policije.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:28 2. December 2016.

    Pri nas na vasi je bil to neredek dogodek še v sedemdesetih letih (da ne govorimo, kaj se je s …

  • 15:27 2. December 2016.

    Pri nas na vasi je bil to neredek dogodek še v sedemdesetih letih (da ne govorimo, kaj se je s …

  • 13:54 2. December 2016.

    Crkni prasica stara in to v mukah.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.