Uprava se polni

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nadzorni svet Slovenskih železnic bo danes odločal o predlogu na novo imenovanega generalnega direktorja Igorja Blejca za dva člana uprave družbe.
Oglej si celoten članek

Po potrditvi obeh članov na nadzornem svetu bo novo poslovodstvo Slovenskih železnic – to bo štiričlansko – nastopilo svoj mandat.

Blejcu se bodo v upravi pridružili še trije člani; poleg dveh, ki ju bo danes potrjeval nadzorni svet, še Albert Pavlič, ki bo v upravi zastopal zaposlene. Na ta položaj ga je že pred časom imenoval svet delavcev.

Ob imenovanju nove uprave železnic bodo nadzorniki razrešili dosedanje vodstvo družbe z Goranom Brankovičem na čelu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.