Uprava umaknila prodajo

Foto: Žurnal24 Bilo je prevroče za prodajo srebrnine.
Uprava Luke Koper, vodi jo Robert Časar, se je odločila z dnevnega reda popoldanske seje nadzornega sveta umakniti predlog o prodaji četrtinskega deleža v Intereuropi.
Oglej si celoten članek
"O prodaji se bomo uskladili z drugimi solastniki, s (paradržavnima) skladoma Kadom in Sodom," so sporočili po seji; zakaj tega niso storili že prej, niso povedali. Eden od razlogov za umik prodaje deleža v Intereuropi, njegova knjigovodska vrednost presega 47 milijonov evrov, z dnevnega reda seje je bilo razburjenje javnosti, ki ga je povzročila ta namera uprave. Tako so nadzorniki popoldne dali zeleno luč upravi le za dezinvestiranje oziroma prodajo deleža v Banki Koper in Vinu Koper. Sredstva bodo namenjena za financiranje nadaljnjega razvoja Luke Koper.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.