Ups, takole se je vžgal!

Foto: You tube
Foto: You tube
Videoposnetek prikazuje zaposleno v Burger Kingu, kako se po eksploziji "bori" z napravico Galaxy Note 7 v restavraciji v Koreji.
Oglej si celoten članek

Uslužbenka restavracije s hitro prehrano z obema rokama, na katerih ima rokavice, skuša prijeti telefon na mizi, iz katerega se kadi, a ji napravica pade na tla, pri čemer na videoposnetku slišimo tudi krik. Videoposnetek se je hitro razširil po medmrežju.

Ugasnjeni telefoni, dokler preiskave ne bo konec

Samsung  je uporabnike v ponedeljek pozval, naj ugasnejo svoje telefone Galaxy Note 7 in jih ne uporabljajo, dokler ne bo končana preiskava o samovžigu.

Samsung je pred tem že ustavil proizvodnjo omenjenih telefonov, ki jih je podjetje prvič dalo v prodajo avgusta.

Krive naj bi bile baterije, a tudi potem, ko je podjetje strankam dalo druge, domnevno popravljene telefone, so se tudi pri njih začeli samovžigi.

PREBERITE ŠE: 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.