Uradno: Iz Maribora v London od 69 evrov

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Danes so pri Adrii Airways tudi uradno potrdili, da bodo od junija naprej leteli iz Maribora v London.
Oglej si celoten članek

Od 1. junija bo tako Adria Airways trikrat tedensko letela iz Maribora na letališče London Southend. Leti bodo ob ponedeljkih, torkih in četrtkih zvečer. S prodajo letalskih vozovnic pa bodo začeli 30. marca, obljubljajo, da bodo najugodnješe leti dosegljivi že od 69 evrov.


Predstavniki obeh letališč vidijo prednost obeh letališč v tem, da sta majhni in omogočata hitro in učinkovito oskrbo potnikov. London Southend pa ima tudi neposredno železniško povezavo s centrom Londona (Liverpool Station), potnikom, ki bodo iz Maribora prileteli v prvih dveh mesecih, pa ob nakupu letalske vozovnice obljubljajo brezplačno vozovnico za vlak iz letališča Southend do središča Londona.

Na Adrii računajo tudi na potnike iz sosednjih držav, v prihodnje pa si obetajo še tri ali štiri dodatne redne letalske linije. "V skladu z začrtano strategijo bo Adria Airways z letališča Edvarda Rusjana Maribor nudila tako enosmerne kot povratne vozovnice za lete po izjemno ugodnih cenah. Adria Airways računa predvsem na potnike iz Maribora, Graza, Ljubljane in Zagreba ter seveda iz Londona," je na današnji tiskovni konferenci povedal prvi mož Adrie Mark Anžur, ki računa tudi na priložnost vzpostavitve povezave z azerbajžanskim Bakujem in Rusijo, od koder prihajajo številni obiskovalci Rogaške Slatine.

dezurni@zurnal24.si

O počitnicah in potovanjih lahko razpravljate tudi na forumih med.over.net.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:44 19. Marec 2015.

    iz ljubljane se da it z wizairom za 35€ in to povratna

  • 14:25 19. Marec 2015.

    Pozdravljam to odločitev. Zelo konkurenčna cena za lete, upam samo, da ne bo za 69 € let 1x na 3 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.