Uredili ga bodo le začasno

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Urejanje parkirišča povzroča tudi slabo voljo.
Oglej si celoten članek

Nekatere zaposlene v Tehnološkem parku Ljubljana (TPL) je neprijetno presenetila novica, da bodo morali od oktobra za do zdaj brezplačno, a neurejeno parkirišče plačevati. O tem jih je z dopisom obvestilo vodstvo TPL.

TPL, ki je v 69,49-odstotni lasti Mestne občine Ljubljana, je sklenil dogovor s podjetjem MV&T, da parkirišče uredi, postavi zapornice in parkomate ter nato skrbi za čiščenje, pluženje in posipavanje. Mesečni najem bo stal dobrih 55 evrov, ura parkiranja pa 80 centov. V TPL so pojasnili, da so se za urejanje parkirišča na območju, kjer je predvidena širitev parka, odločili prav zaradi pritožb in prošenj zaposlenih ter nevzdržne ureditve parkiranja na neurejenem parkirišču. V podjetju MV&T so povedali, da parkirišče res ne bo asfaltirano, saj bo le začasno, vendar pa vsaj ne bo luž, cena pa se jim zdi sprejemljiva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.