Uredite slike na spletu

Foto: Žurnal24 Ena izmed fotografij je tudi z Rodosa. FOTO: Mojalbum.com
Zdaj lahko ljubitelji fotografij brezplačno naložijo in uredijo svoje izdelke na novi spletni skupnosti Mojalbum.com.
Oglej si celoten članek

Nekdaj statično spletno stran za pregledovanje fotografij je kupilo podjetje Popcom, ki je nato spletno skupnost prenovilo. Mojalbum.com je specializiran za ljubitelje fotografij, ki zdaj lahko brezplačno nalagajo in sistematično urejajo fotografije, komentirajo, pošiljajo zasebna sporočila in se povezovujejo.

Za nadgradnjo so se odločili, ker je takšna oblika spletnega okolja pri uporabnikih čedalje bolj priljubljena. Zaenkrat je stran Mojalbum.com zabeležila mesečni obisk 270.000 uporabnikov, ki si v povprečju ogledajo 3,7 milijona fotografij. Skupnost ima že 37.000 registriranih članov.

S temi novimi aktivnostmi se je povprečen čas obiskanosti stvari povečal s treh na štiri minute in pol. Do zdaj je bilo naloženih že 4,15 milijona fotografij.

Mojalbum.com bo v tuji različici najprej predstavljen na Hrvaškem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.