Ureditev obale med Koprom in Izolo še uganka

Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Občina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Občina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo Foto: Obbčina Koper Ureditev obale med Koprom in Izolo
Koprska in izolska občina bi cesto mimo Žusterne zaprli za promet.
Oglej si celoten članek

Na slovenski obali so le dočakali nujno potreben košček obalne hitre ceste, prihodnost obalne ceste mimo Žusterne pa še vedno ni povsem jasna.

Po včerajšnjem odprtju predora Markovec stara obalna ceesta med Izolo in Koprom še naprej ostaja v uporabi, čeprav bi ju koprska in izolska občina radi zaprli za promet.

Občini sta v preteklih letih na tem projektu že intenzivno delali, med drugim sta javnosti predstavili šest idejnih projektov bodoče ureditve, ki si jih je mogoče ogledati v spodnjem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:11 6. Junij 2015.

    Ampak res nekateri imajo samo beton in steklo, upam samo da se na koncu ne bo zidalo kaj takega, spet …

  • 18:55 6. Junij 2015.

    vsaj še 30 let ne bo nič na tem prostoru.

  • 12:43 6. Junij 2015.

    Vsi pa vemo, da bodo koncu vse skupaj totalno pozidali in zabetonirali. Zdaj trenutno je še precej nedotaknjeno, potem pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.