Urška Bačovnik objavila fotografijo s hodnika svoje bolnišnice in zapisala ...

Foto: Anže Petkovšek urška bačovnik janša
Prek Twitterja se je oglasila Urška Bačovnik, soproga premierja Janeza Janše.
Oglej si celoten članek

"Hodnik bolnišnice med mojim dežurstvom, v času brez epidemije COVID19. Ker z besedami ne znam bolje povedati, zakaj je potrebno ostati doma. Stiki samo z lastno družino, služba, če ste nenadomestljivi," je na Twitterju zapisala soproga predsednika vlade Janeza Janše. 

Bačovnikova je že pred desetimi dnevi na Twitterju pozivala k takojšnjemu zaprtju šol in vrtcev. Ne samo odpoved VSEH koncertov in ostlih družabnih dogodkov po državi, tudi za zaprtje šol in vrtcev je napočil skrajni čas! Bolje ukrepati prekomerno in se izogniti najslabšemu, je takrat zapisala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 30

  • 03:12 18. Marec 2020.

    Ej pa kaj nabija?Velika večina delavcev še vedno mora hoditi v službo.

  • 00:07 17. Marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • 19:20 16. Marec 2020.

    Avtor D.J., a nimaš bl pametnega dela???.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.