Urška je simpatična

Foto: Žurnal24 Ksenija Koren, novinarka Žurnala24.
Janša je Slovencem manj antipatičen kot Pahor. Nedvomno po zaslugi Urške Bačovnik.
Oglej si celoten članek

Nekdanji maneken, nosilec titule najbolje oblečeni Slovenec in po meri ukrojenih oblekBorut Pahor je antipatčien devetim odstotkom tistih, ki so sodelovali v Valiconovi raziskavi. Janez Janša je antipatičen trem odstotkom manj. Rezultat je presenetljiv. Posebej, če upoštevamo, da Janša ni ravno najbolj ljudski človek, o svoji zasebnosti bolj malo govori, še manj je pokaže, nasmehe je očitno že porabil, ali pa jih hrani za kakšne boljše čase. Po drugi strani Pahorja v javnosti stežka vidimo nenasmejanega, z nami je v preteklosti delil že svoje jedilnike, pa športne navade, slabosti, za katere se sicer politiki delajo, da jih nimajo, in celo prve izkušnje med rjuhami...

Če odmislimo, da je v kriznih časih Pahor ljudem morebiti bolj antipatičen, ker so mu spominov na lepe trenutke in nasmeška pač favš, je odgovor na dlani: Janši rejtinge viša Urška. Dvajset let mlajša zaročenka, ki jo prav zaradi Janše vsi poznamo. Kot največji Janšev plus je njeno vključitev v Janševo javno življenje že pred tedni v intervjuju za Žurnal označila Marta Kos Marko.

Čeprav Janša ostaja enak, hladen in oster, so trenutki, ko v javnost pripelje Urško, očitno vplivni, učinkoviti in obračajo javno mnenje. Ne spremeni se veliko, frizura ostane ista, besede, ki jih izreče, enako ostre. A ko mu Urška kaj prišepne in se skloni, da bi besede ujel, je mimika preprosto drugačna. Pahorju ti trenutki manjkajo, ker toliko govori o sebi, izpade narcis.

Janez, drži se Urške!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.