Uslužbenki grozila s pištolo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Selah pri Velenju sta sinoči dva moška oropala bencinski servis. Zaposleni na črpali sta grozila s pištolo.
Oglej si celoten članek

"Eden izmed dveh neznancev je stekel za prodajni prodajni pult, zagrozil zaposleni s pištolo in iz predalov pobral denar.  Drugi storilec je medtem ostal pri vhodu," je za Žurnal24.si povedala Milena Trbulin s celjske policijske uprave. Dodala je, da sta po dejanju roparja peš pobegnila proti  parkirnemu prostoru trgovine Hofer.

Eden od storilcev je bil visok  okoli 185 centimetrov, nosil je belo jopico s kapuco s kvadratastim črnim emblemom na zatilju in črn spodnji del trenerke. Obut je bil v nizke bele športne copate. Na glavi je imel kapuco, pod njo  pa podkapo z izrezom za oči.  "Govoril je slovensko, s tipičnim velenjskim naglasom," opis dopolni Trbulinova.

Drugi storilec je visok okoli 180 centimetrov, oblečen je bil  v temnejše hlače in temnejšo jopico s kapuco, na obrazu je imel podkapo z izrezom za oči.

Policija poziva vse, ki bi vedeli karkoli v zvezi z ropom, da informacije predate policiji. Pokličite 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.