Usoda nadzornikov bo znana po seji

Foto: Žurnal24 Direktor družbe Hit Alpinea Miran Čurin pričakuje, da bi prihodnje poslovno leto
Hit Alpinea. Rezultati revizije poslovanja od avgusta 2006 do konca leta 2009 bodo znani 25. novembra.
Oglej si celoten članek

Zaključno poročilo podrobnega pregleda poslovanja družbe Hit Alpinea od avgusta 2006 do konca leta 2009 bomo obravnavali na seji nadzornega sveta 25. novembra, nato pa še na skupščini. Na podlagi ugotovitev pregleda se bomo odločali o nadaljnjih ukrepih, če bomo ugotovili, da za to obstajajo razlogi,” je za Žurnal24 povedal direktor družbe Miran Čurin.

Takrat bo tudi znana usoda bivšega direktorja Aleša Topolška in štirih članov nekdanjega nadzornega sveta Jožeta Feleta, Tilna Majnardija, Nika Trošta in Francija Križana, ki jim nadzorni svet na prejšnji seji ni podelil razrešnice.

Prepolovili izgubo
O tekočem poslovanju je Čurin pojasnil, da jim je z ukrepi znotraj podjetja in optimizacijo delovnih mest letos uspelo prepoloviti izgubo, plan poslovanja za prihodnje leto pa bo na seji obravnaval tudi nadzorni svet. Odpuščanj ne napovedujejo, Čurin pa optimistično pričakuje, da bo družba Hit Alpinea prihodnje poslovno leto končala z minimalnim presežkom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.