Usoden trk v drevo

Foto: Žurnal24
V Šmarju pri Jelšah se je v nedeljo popoldne zgodila huda prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil 36-letni voznik osebnega vozila.
Oglej si celoten članek

Po podatkih celjskih policistov se je nesreča zgodila v nedeljo ob 16.15 v Šmarju pri Jelšah, ko je 36-letni voznik osebnega avtomobila vozil po lokalni cesti iz smeri Šmarja pri Jelšah proti Svetemu Štefanu. Zaradi neprilagojene hitrosti je izgubil oblast nad vozilom, kar je imelo za posledico, da je zapeljal iz vozišča in trčil v drevo. Trčenje je bilo tako silovito, da je voznika, ki je bil v vozilu ne pripet z varnostnim pasom, vrglo iz vozila, kjer je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.