Afera odrezana roka: Prosila ga je za roko

Foto: Anže Petkovšek Na okrožnem sodišču začetek glavne obravnave za Julijo Adlešič, Sabastiana Abramova, Gorazda Colariča in Tinko Huskić Colarič, ki so obtoženi več kaznivih dejanj v aferi Odrezana roka.
Foto: Anže Petkovšek Na okrožnem sodišču začetek glavne obravnave za Julijo Adlešič, Sabastiana Abramova, Gorazda Colariča in Tinko Huskić Colarič, ki so obtoženi več kaznivih dejanj v aferi Odrezana roka.
Kdaj ga je Julija zaprosila, ni jasno.
Oglej si celoten članek

Na ljubljanskem okrožnem sodišču se nadaljuje sojenje glavnim akterjem v aferi odrezana roka, Slovenske novice pa poročajo, da je  obtoženi Sebastien Abramov poskrbel za novo presenečenje in svoji izbranki ter soobtoženi Juliji Adlešič kar na sodišču pritrdil, da se bo poročil z njo.

Kdaj ga je Julija prosila za roko, ni znano, glede na to, da ne smeta biti v stikih. Je pa, kot poročajo Slovenske novice, potožil, da "nima stikov s svojo Julijo, zato ji je želel preko sodišča sporočiti, da je njegov odgovor 'da', torej da se bo poročil z njo".

Julija Adlešič je sicer trenutno v hišnem priporu pri svojih starših, medtem ko Abramov ostaja v priporu.

dezurni@zurnal24.si

Odrezana roka "S takšno žago se zelo težko zgodi nesreča"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 08:31 28. Maj 2020.

    Nehajte že s tem. V čuzo oba za 20 let in to je to.

  • ode
    07:33 28. Maj 2020.

    "Če bi ugotovili, da je kriv, potem preidemo na odmerjanje kazni, in tedaj je olajševalna okoliščina, če je nekdo poročen. …

  • 20:42 27. Maj 2020.

    Dober poskus, da se zniža kazen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.